8 Haziran 2016 Çarşamba

Egzama Nedir,Nasıl Tedavi Edilir?

Cilt rahatsızlıkları arasında ilk sıralarda yerini alan Egzama yaygın bir cilt hastalığıdır. Egzama’nın 2 türlüsü mevcuttur. İçsel Egzama ve Dışsal Egzama olarak ikiye ayrılmaktadır. Bunlardan en etkili ve sürekli tekrarlayan Egzama içsel olan egzamadır. İçsel olan seboreik egzama ve atopik egzama olanıdır. Bu tür cilt rahatsızlıklarında kesin çözüm arayan insanlarımız için bir uyarıda bulunmak istiyorum. Egzama rahatsızlığı özellikle içsel olan egzama hastalıklarında bir krem veya bitkisel tedavi ile kalıcı bir çözüm olacağı yönünde kesin bir şey söyleyemiyoruz. O yüzden kullanılan krem ve bitkisel ürünler egzama ciltte tekrar belirdikçe kullanılması durumunda cildinizden egzama gider ve cildinizi iyileştirir. Tekrarladıkça kremleri kullanmanız gerekmektedir.
Dışsal Egzama konusunda da sizlere bilgi verelim isterseniz. Dışsal egzama tahriş egzaması, alerjik egzama ve güneş ışığına bağlı fotokontakt egzamadır. Bu egzama bazılarında kronik olarak görülmekte ve her yaş grubunda insanlarda olabilecek bir egzama çeşididir.



Egzama Nasıl Oluşur?

Günümüzde Egzama nedenleri ile ilgili yapılan araştırmalar sonucunda kesin bu sebepten oluşuyor diye bir tanı konulamamıştır. Fakat bu rahatsızlığı tetikleyen de bir takım faktörlerin olduğunu bilmenizi isteriz. Örnek vermek gerekirse kullanılan ilaçlardan, potasyum bikromat veya kozmetik ürünleri cildinize temas etmesi halinde egzama olabilirsiniz. Bu arada bazılarında görülen bir diğer durum da enfeksiyona bağlı oluşan egzamalar mikroorganizma ve mantar kökenlidir.

Egzama Belirtileri Nelerdir?

Egzama belirtilerini sizlere dilerseniz sıralayalım ve tam olarak ne şekilde egzama olduğunuzu anlamış oluruz. Eritem, dokuda kızarıklık oluşur, derinizde pullanma yaşanır ve döküntü olur, kabuklanma yapar, kepeklenme ve cilt çatlaklığı yapar, dokuda bulunan maphigi mukoza cisimciği, derinizdeki hücreleri bir birinden ayırır, egzamalı bölgede kabarcıklar oluşur, kaşıntı yapar, bazılarında kabarcıklı oval şekiller oluşabilir, vücudun her yerinde çıkabilir. Ben bunlar en belirgin egzama belirtileridir ve bu belirtiler sizde de varsa eğer sizde de egzama olma ihtimali yüksektir. Tabi bu tür belirtiler de bazen yanıltabiliyor ve tam kesin sonuç almanız için gerekli tahlilleri doktorunuz sizden talep edecektir.

LR Ürünleri İle Egzama Tedavisi 

Egzama tedavisi için sizlere önereceğim 30 yıllık Alman firmasına ait şifalı olarak bilinen Aloe Vera bitkisi içeren LR firmasına ait çok etkili ürünler mevcuttur. Çevremdeki kişilerde görülen ve egzama sorunu için kullandığı ilaçlar ile sonuç alamayan kişilere bende LR üyesi olduğum için LR’ın Egzama sorununa çok iyi gelen en etkili ürünü Aloe Vera Dermaintense Krem veAloe Vera Acil Durum Spreyi öneriyorum. Çok etkili sonuçlar aldığım için bunu egzama hastalığı yaşayan herkesin faydalanmasını isterim. Sizlere öncesi ve sonrası görüntüleri de paylaşacağım ve sizler de biraz araştırma yaparsanız eğer LR firmasının Egzama ve Sedefhastalıkları konusunda uzman profesörlerin çok etkili ürünü ortaya çıkarttığını görmüş olacaksınız.
Egzama nasıl geçer bitkisel çözümü var mı? diyenler için söylemek istiyorum ki, Aloe Vera Dermaintense Krem adından da anlaşıldığı gibi Aloe Vera bitkisi jeli ve içerdiği pek çok şifalı bitkiler sayesinde etkili sonuçlar vermektedir. Bu yüzden ürünümüz bitkiseldir ve yan etkisi yoktur. Vücudunuzun tüm bölgesinde kolaylık ile uygulayacağınız bu ürünü sizlere tavsiye ediyorum.

LR Ürünlerini Nasıl Alırım?

Bu konuda da sizlere yön vermek isterim. Öncelikle Alman firması olan LR bir doğrudan satış sistemi ile çalışan firmadır. Yani sizler eczanelerde, marketlerde, internette bu ürünleri satın alamazsınız. LR ürünlerini alabilmeniz için size bu ürünleri ancak bir LR iş ortağı satması lazım. LR firmasında satış sistemi bu şekilde işliyor ve bu firma Türkiye’de aktif olarak 3 yıldır çalışmaktadır. Bu yüzden LR ürünleri mucizeleri ile yeni tanışıyor olabilirsiniz, fakat kullandıkça bu mucizeye şahit olacak ve sizler de benim gibi LR ürünlerini tavsiye edeceksiniz eminim.

LR Üyelik Avantajları;

Bu arada siz eğer LR üyesi olursanız LR ürünlerinin hepsini %40 indirimli alabilirsiniz. Normal bir iş ortağından alırsanız %40 indirim hakkınız olmaz ve hali ile pahalıya almış olursunuz.Peki LR üyesi olduğunuz da sizin bir kaybınız var mı? Net bir şekilde cevap vereyim: Hayır kaybınız yok aksine kazancınız var. LR sizi üye yaptığında sizden aylık şu kadar ürün alacaksınız demiyor, size şart koymuyor, aylık aidat bedeli falan istemiyor.
LR üyeliğini kısaca Migros Money (indirim kartı) kart gibi düşünebilirsiniz. LR’a üye olursanız eğer kimse ile görüşmenize gerek kalmaz size LR üyelik numarası veriliyor ve LR’ın resmi web sitesinden online olarak siparişinizi kendiniz verebiliyorsunuz. Kapıda ödeme, online alırken kredi kartı ile ödeme, kapıda kredi kartı ile ödeme, havale ile ödeme gibi çok güzel alternatifleri de var.

Egzama için kullanmanız gereken ürünler;

lr egzama çözümü
  • Aloe Vera Acil Durum Spreyi
  • Aloe Vera Dermaintense Krem
  • Aloe Vera Sivera İçecek (Isırgan Otlu) İçten tedavi için tavsiye edilir.
İletişim sosyalannemblog@gmail.com 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder