8 Haziran 2016 Çarşamba

LR Reishi Mantarı Gıda Takviyesi Ürünü

Türkiye’de Temmuz ayında satışa sunulacak ”Reishi Plus” adı ile satışa sunulacak ürünümüzden sizlere biraz bahsedeceğiz. Ayrıca bu ürün ile birlikte pek çok ürün Temmuz kataloğunda yerini alacaktır. Bilmeyen iş ortaklarını da buradan bu vesile ile aydınlatmak isteriz. Reishi Plus nedir? tam olarak görevi nedir? dilerseniz bunu biraz sizlere açıklayalım.
 LR Reishi Plus 

Uzak Doğunun Yaşam Gücü: Reishi Plus Mantarı Özü Gıda Takviyesi:
İçerdiği bol vitaminler sayesinde gıda takviyesi olarak satışa sunulacaktır. İçerdiği %48 Reishi Mantarı özü ve %20 Reishi Mantarı Tozu bulunmaktadır. Ayrıca içeriğinde %12 de C vitamini bulunan bu özel karışım sizi zinde ve tok tutacaktır. Vücudunuzun istediklerine karşılık verecek olan LR Reishi Plus eminim Türkiye’de satışa çıktığı gibi çok büyük ilgi görecek ve pek çok kişi bu ürünü deneyecektir. Ayrıca bu ürünün içerdiği pigmentler (titanyum dioksit) de içermektedir.
Ürünün önerilen günlük kullanımı su ile günde 1 kapsüldür. 1 kapsülden fazlası zararlı olduğu için uyarı geçilmiş o yüzden bu konuda dikkat etmenizi öneriyor ve uyarıyoruz. Ayrıca çocukların ulaşamayacağı serin bir yerde muhafaza etmeniz tavsiye edilir.
Bu arada Reishi Plus Temmuz ayında kataloğa girdiğinde alan kişilerin yorumlarını da sitemizin yorum köşesine veya bu alana bizlere deneyimlerini paylaşırlarsa seviniriz…
Reishi Mantarı Faydaları:
Vücudunuzun biriken toksinlerinden ve fazla yağlardan kurtulmasını sağlar.
Kan akışını hızlandırır ve cilde gelen besin miktarını arttırarak cildinize faydalıdır. Bir nevi cildinize Anti-Aging yapar.
Güneş yanıklarında, Aknelerde ve benzeri cilt rahatsızlıklarına karşı savaşır ve iyileşme sağlar.
İnce kılcal kırışıklıkları (varis) gidermesine yardımcı olur, yaşlılık lekelerinin rengini açmada da faydalıdır.
Sürekli kullanımda stresten eser kalmaz ve uyku düzeninizi en iyi duruma getirir.
Güneşin zararlı ışınlarından sizleri korur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder