13 Mayıs 2016 Cuma

LR WORLD ÜRÜNLERİNİN FAYDALARI

  LR WORLD ÜRÜNLERİNİN FAYDALARI 
ALOE VERA BALLI İÇECEK : yoğun iş temposu olanlar için enerji içeceğidir,bağırsak düzenleyicidir,tüm mide rahatsızlıklarında çok iyi bir takviyedir,homoroid tedavisinde sonuçlar vardır.vücuttaki mikrobik olaylarının düzenlenmesinde etkilidir.Erkekler için performans arttırıcı özelliğe sahiptir,tokluk hissi ve enerji verdiği için kilo kontrol olarak kullanılabilir.
Lr ürünleri ve faydaları


ALOE VERA SİVERA İÇECEK : MSM body jelin sıvı halidir,ısırgan otu ve aloe veranın birlikte kullanıldığı tek üründür,eklem sıvı azlığı,bel ağrıları,boyun ve bel fıtıkları için inanılmaz etkili bir üründür.Tırnak yapıları ve saçlara çok iyi gelir.kapalı damarlar için önerilir,unutkanlık problemi olanlar kullanabilir.

MİKRO SİLVER HAİR ŞAMPUAN : Yoğun kepek problemlerinde,saç derisi beslenmesinde kullanılır.Saçları boyatmadan 2-3 gün önce ve boyadan sonra 1 hafta süreyle kullanılmalıdır,saç hassasiyeti ve boyaya karşı..

MİKROSİLVER HAND KREM : Koruyucu tabaka görevi yapar,kreş çağındaki çocuklar için süperdir,sık klavye kullanan ve sık grip nezle olanlarda etkili sonuçlar vardır.

MİKROSİLVER BODY WASH : Sırttaki ve vücuttaki sivilceler içindir.
MİKROSİLVER BODY EMULSİON : çok kuru ciltler ve pul pul dökülen ciltler içindir.
MİKROSİLVER UNİVERSAL : Şeker hastalarının geçmeyen yaralarında çok etkilidir.yeni ameliyat izleri ve uçuklarda kullanılır.

MİKROSİLVER YÜZ KREMİ : Sivilceli ciltlerde ,aşırı yağlı ciltlerde kullanılır,leke açma özelliğine sahiptir ancak lekelerin sivilcelerden kaynaklı olması gerekir.kullanımı sabah akşam olmak üzere günde 2 defadır.

LR MİKROSİLVER ÜRÜNLERİNİN ORTAK ÖZELLİKLERİ : Var olan sorunları ortadan kaldırır,gümüşün milyonda bir hali on bin derece ısıda sıvı haline getirilerek ürünlerde kullanılır.

ALOEVERA DERMAINTENSE: Sedef ve egzamada son derece iddialı sonuçlar elde edilebilir,derin topuk çatlaklarında ve dirseklerde çok etkilidir.Gebelik öncesi,sonrası yada kilo alımlarda oluşan yırtıklarda %100 sonuçlar alınır.Kullanımı sabah akşam olmak üzere günde 2 defadır.Sedef ve egzama sinirsel rahatsızlıklar olduğu için tamamen bitirmesi söz konusu değildir hiç bir ürünün ancak LR dermaintense üretilmiş en muhteşem ve iddialı üründür.

ALOEVERA MSM BODY GEL : Bu krem masaj kremi olarak da  adlandırılabilir,eklem ve kemik ağrıarı,eklem sıvı azlığı,bel ve boyun fıtıkları,fizik tedavi önerilen tüm hastalar ve soğuk seven tüm ağrılarda net sonuçlar alınır.tonik sonrası olmak şartı ile cilt lekelerinde kullanılabilir.fıtık ve ağrılarda lr siviera ısırgan otlu içeceğimiz ile birlikte tavsiye edilir.

ALOEVERA ACİL YARDIM SPREYİ : Konsantre kremin sıvı halidir ve tüm özellikleri aynıdır,ekstra olarak,deniz ve havuz öncesi ayak ve ellerde koruyucu görev üstlenir,böcek sokmaları ,sinek ısırmaları,güneş yanıklarında şiddetle kullanılması tavsiye edilir.tonik görevi yapar ,saç diplerinde ve boya öncesi kullanılır (sarı boya hariç) kişi saçlarını sarıya boyatacaksa kesinlikle kullanılmaz renk değişimi yapar.
Lr Emergency Spray 


ALOE VERA CONSANTRE KREM :Her türlü acil  durumlarda
kullanılır,yaralar,yanıklar,kesikler,burkulmalar,şişmeler için önerilir.ödem dağıtma özelliği vardır,haftada 2 kez göz altı morlukları ve şişlikleri için yoğun kullanılır,ağda sonrası sakinleştiricidir.haftada bir kez yağlı ciltlerde maske olarak da kullanılır,gözenek sıkılaştırma ve göz çizgileri açma özelliği güçlüdür.

ALOE VERA PROPOLİSLİ KREM : Çok kuru ciltlerde önerilir,haftada 2 kez gece kremi olarak da kullanılır,kalınlaşmış derilerde(dirsek ve diz kapağı),küçük et benlerinde,lokal deri
dökülmelerinde,kaşıntılarda,kabuk bağlamış yaralarda,tırnak etlerinde,nasır ve pişiklerde,ayrıca el kremi olarak da kullanılmaya çok uygundur.

Sizlerde de bu ürünleri deneyip kullanmak isterseniz sosyalannemblog@gmail.com a yazmanız yeterlidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder